Najiznajmljivač 2023 glavne nagrade

Akciju su organizirali Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica dok ju je terenski i medijski proveo Novi list.

Svečanost dodjele nagrada održana je u Log House The River Pearlu u Brodu na Kupi, koja je i proglašena najboljom kućom za odmor, dok su nagrade najboljim privatnim iznajmljivačima u Hrvatskoj uručili Ankica Kruljac, predsjednica uprave Novog lista, Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice te Josip Pavić, državni tajnik Ministarstvu turizma i sporta koji su se okupljenima obratili i prigodnom govorima.

 

Foto Vedran Karuza

Direktor Staničić je tom prigodom još jednom istaknuo važnost privatnih iznamljivača koji čine više od 60 posto ukupnih hrvatskih turističjih smjestajnih kapaciteta.

Uz glavne nagrade dodijeljene kućama Log House The River Pearlu iz Borda na Kupi i Villi Alison Deluxe iz Županići, nagrada za najbolje sobe pripala je LAVilli iz Osijeka dok su najbolji apartmani Royal apartments iz Rovinja.

Dodijeljene su i nagrade u dvije posebne kategorije – za održivost Eko ruralnoj kući za odmor Lina u Lopatinecu, Međimurska županija, te za valoriziranje baštine Island Houseu Ošljak u Zadarskoj županiji te Ladanjskoj kući Mikin Dol iz Draža u Baranji.

Izvor: Novilist

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Povezane novosti

hr